fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
BeznaÎn noaptea în care sărbătorim cu toţii Naşterea Domnului, iar cei mai cuminţi îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu tolba plină de daruri, iată că reţeaua învechită a Societăţii Electrica a cedat din nou, lăsând pe întuneric mii de consumatori casnici.

 

Avaria a survenit în jurul orei 2 din noapte şi s-a produs în urma defectării unui cablu de curent. „Problema este undeva între Teatru şi Liceul Agricol, trebuie să săpăm să vedem exact unde este defecţiunea, până atunci am alimentat pe o reţea alternativă” explică Trifan Costan şeful echipei de intervenţie de la Electrica Turda.

 

Cu alte cuvinte nu am scăpat de sistările de curent. În momentul localizării defecţiunii, după reparaţia acesteia se va trece din nou pe vechea reţea, fapt care va duce la un nou „blocaj” în furnizarea energiei electrice, de scurtă durată de această dată.

De altfel, au fost probleme şi cu iluminatul public, de la intrarea în Turda, dinspre Câmpia Turzii, şi până la pompieri. Iluminatul public a fost inexistent, ore în şir, în noaptea de Crăciun, străzile fiind într-o beznă totală.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator