fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Barbat InternatBărbatul transportat la Clinica la Chirurgie Plastică din Cluj a suferit deja câteva intervenţii chirurgicale pentru refacerea piciorului, dar medicii care se ocupă de caz spun că o refacere completă este aproape imposibilă, dacă se intervenea la câteva ore după producerea atacului, şansele de vindecare erau mult mai bune...

 

Reamintim că la mijlocul săptămânii trecute, un localnic din Sănduleşti a fost atacat de o haită de câini în timp ce se deplasa pe drumul care duce spre Petreşti. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a plecat în jurul orei 21 în întâmpinarea soţiei care trebuia să vină de la servici.

 

Aflat în apropierea unui ferme a fost agresat de o haită de câini vagabonzi care l-au trântit la pământ, provocându-i leziuni grave pe toată suprafaţa corpului. Bărbatul a fost descoperit de şoferul unei maşini care trecea prin zonă fiind transportat ulterior la domiciliu.

 

Medicii de la serviciul de ambulanţă din Turda au fost sesizaţi abia a doua zi dimineaţă, când victima a solicitat ajutorul lor. Practic unul dintre picioare i-a fost complet sfâşiat! Iniţial, a fost transportat la spitalul municipal din Turda, dar având în vedere gravitatea rănilor a fost trimis la Cluj Napoca la Clinica de Chirurgie Plastică.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator