fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
BartolomeuMesajul de Crăciun al Mitropolitului Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului loveşte anul acesta dur în sistemul educaţional. Înaltul prelat ortodox îi avertizează pe părinţi să nu îşi lase educaţia copiilor doar pe seama şcolii.

 

“Într-o scoală pot exista programe perverse sau o directoare care, in schimbul câtorva cadouri ieftine, le permite traficantilor să-si etaleze scârboasele mărfuri in văzul copiilor” se arată în declaraţia de presă a mitropolitului. Bartolomeu Anania aminteşte şi de familiile care îşi abandonează copiii viciilor străzii, cu aluzie la magazinele de vise.

 

Ca în fiecare an înalta faţă bisericească îi îndeamnă pe părinţi să limiteze accesul copiilor la televizor în favoarea cărţilor. De asemenea el nu uită să critice parlamentarii care, deşi jură pe Biblie la investire, luptă ulterior pentru legalizarea prostituţiei, pornografiei sau concubinajului. În acest an, din motive de sănătate Bartolomeu Anania a transmis mesajul prin intermediul biroului de presă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator