fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Porc TaiatInspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare Cluj cu trecut la controale drastice privind comercializarea cărnii de porc, produs consumat cu preponderenţă în perioada sărbătorilor de iarnă. Potrivit datelor statistice, rezultă că la Turda au fost identificate trei cazuri de porcine infestate cu trichineloză, animalele au fost crescute în gospodării particulare, reprezentanţii DSV spun că în zonă e posibil să fie mai multe cazuri de acest gen doar că proprietarii nu au trecut pe la circumscripţia veterinară pentru efectuarea analizelor la carnea recoltată de la porcii sacrificaţi.

 

În toate aceste cazuri, autorităţile sanitare veterinare locale au luat măsura de distrugere şi neutralizare a cărnii şi a produselor infestate.

 

DSVSA Cluj face din nou apel către consumatori să se aprovizioneze cu carne şi produse din carne numai din unităţi autorizate şi supuse controlului sanitar veterinar, iar carnea de porc rezultată din sacrificările tradiţionale să nu fie consumată înainte de a fi controlată în cabinetele sau la circumscripţiile sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor din Cluj - Piaţa M. Viteazu, Flora, Mărăşti; pieţele agroalimentare Turda, Huedin, Dej, Gherla, Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator