fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Salvamontisti SarbatoriZonele frecventate de un număr mare de turişti din judeţul Cluj beneficiază în această iarnă de prezenţa echipelor de la Salvamont Cluj. Este vorba atît de Băişoara şi Beliş precum şi de pîrtia din Feleac în perioada în care funcţionează teleschiul.

 

Pe durata week-endurilor cînd creşte numărul de turişti spre aceste destinaţii salvamontiştii au anunţat că îşi vor suplimenta la rândul lor echipele. Serviciul Salvamont îi avertizează pe cei care se pornesc în drumeţii montane să fie pregătiţi cu echipamentele necesare pentru iarnă. De asemenea se recomandă ca excursioniştii în grupuri să fie însoţiţi de cel puţin o persoană cu experienţă.

 

Serviciul Salvamont clujean atenţionează că zonele cele mai periculoase sunt cele împădurite după depunerea de chiciură pe crengi. De asemenea prezintă riscuri zonele stâncoase în zilele călduroase imediat după nopţi geroase când dislocările de pietre sunt frecvente. În echipele de salvamontişti clujeni activează în această perioadă 8 salvatori calificaţi şi 15 voluntari.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator