fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
PetardePoliţiştii turdeni derulează în luna decembrie o serie de acţiuni pentru a combate comerţul ilegal al obiectelor pirotehnice. De la începutul sezonului de iarnă, oamenii legii au confiscat până în prezent mii de obiecte "colectate" de pe toată raza judeţului Cluj.

 

Recent la Săvădisla a fost depistată o persoană care comercializa 43 de petarde. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de materiale explozive, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 31 alin 2 ind.1 din Legea nr.126/1995.

 

Conform prevederilor legale, persoanelor fizice le sunt interzise confecţionarea, deţinerea, comercializarea, importul, folosirea sau orice altă operaţiune cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice din clasele II – IV, precum şi a artificiilor din categoria „obiecte zburătoare luminoase” şi a pocnitorilor.

 

De asemenea, „confecţionarea, deţinerea, comercializarea, importul sau orice altă operaţiune cu obiecte pirotehnice constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la 1 an”.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator