fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Ziua FaratutunÎn judeţul Cluj s-a decretat mobilizarea generală cu ocazia Zilei Naţionale fără Tutun. Aceast moment este marcat în fiecare an, în cea de-a treia joie din luna noiembrie. Centrul Antidrog din Cluj şi-a unit forţele cu studenţii medicinişti şi cei economişti, cu Asociaţia Caritas Eparhial Greco-Catolic şi alte câteva instituţii publice pentru a determina cât mai multe persoane să renunţe la acest viciu într-un interval extrem de scurt: din 17 până în 19 noiembrie.

 

În această perioadă se vor organiza acţiuni de informare în rândul tinerilor, seminarii, dar şi deja celebrul concurs de graffiti în complexul studenţesc Observator. Ca în fiecare an, grupe de voluntari vor oferi trecătorilor fructe în schimbul ţigărilor. La Cluj există singura clinică din judeţ, Leon Daniello, care oferă consultanţă gratuită celor care doresc să se lase de fumat existând şi un program naţional care subvenţionează medicamentele necesare.

 

La Turda şi Câmpia Turzii, poliţia de proximitate va organiza în cadrul unităţilor de învăţământ întîlniri cu elvii, va împărţi "fluturaşi" trecătorilor şi va explica oricui este dispus să asculte, motivul pentru care fumătorii ar trebui să renunţe la acest viciu.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator