fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Consulat OlandezAmbasadorul Olandei în România, Tania Van Gool a inaugurat astăzi, 16 noiembrie primul consulat al ţării sale în Transilvania. Sediul nu va fi însă în Cluj-Napoca, cum s-ar putea presupune ci în satul Floreşti. Cu această ocazie diplomatul l-a învestit în calitate de consul onorific pe Wouter Reijers, directorul companiei Reijers Consulting din Cluj.

 

Consulatul onorific are în responsabilitate relaţia Olandei cu judeţele Bihor, Satu Mare, Cluj, Maramureş şi Sălaj. Olanda mai are consulate la Timişoara şi la Constanţa.

 

Olanda este cel mai mare finanţator străin din România, cu peste 4,5 miliarde de euro investiţi până în momentul acesta, reprezentând aproape o cincime din totalul investiţiilor străine din România. Interesul acestei ţări în judeţul Cluj a crescut constant în ultimii ani, iar ca dovadă în această vară grupul financiar ING şi-a transferat la Cluj centrul regional de servicii pentru Europa Centrală. La Cluj mai au deschise consulate onorifice alte trei ţări – Franţa, Turcia şi Italia, iar Ungaria are un consulat general.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator