fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Autostrada Ct2Guvernul actual a realizat în ultimii doi ani 116 kilometri de autostradă, dintre care 76 kilometri au fost finalizaţi anul trecut, a declarat astăzi premierul Emil Boc cu ocazia inaugurării unui tronson de 12 kilometri de la Câmpia Turzii, de pe Autostrada Transilvania.

 

În total, pe tronsonul 2B sunt daţi în folosinţă 52 de kilometri din Autostrada Transilvania, la care s-a început lucrul în 2004 şi investiţia totală s-a ridicat la 600 de milioane de euro. Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a adăugat că, în prezent, pe lângă cei 116 de km inauguraţi, se mai află în execuţie alţi 240 km. Bugetul pentru 2011 va fi astfel făcut încât fondurile pentru cofinanţare să fie disponibile în primele şase luni, iar banii europeni să poată să fie cheltuiţi până la sfârşitul anului.

 

De la Câmpia Turzii la Gilău, în 30 de minute

Maşina premierului Emil Boc a străbătut distanţa dintre Câmpia Turzii şi Gilău în 30 de minute. La ieşirea de pe autostradă, în zona Gilău, premierul a declarat că "pentru o perioadă de timp, s-a simţit ca în altă ţară".

 

Din nefericire, în acest moment nu se ştie în ce măsură vor continua lucrările anul viitor. Emil Boc a spus că se va încerca extinderea autostrăzii, spre Borş, în măsura în care vor exista resurse financiare. Americanii de la Bechtel au precizat că s-ar putea lucra pe tronsonul Suplacu de Barcău - Borş.

 

Autostradact Inaugurare

 

{youtube width="480" height="360"}rHg73X_VypI{/youtube}

 

Vezi tronsonul Turda - Câmpia Turzii, din mers:

 

{youtube width="480" height="360"}mncTB3KvZOE{/youtube}

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator