fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
SpitalPostul vacant de manager la Spitalul Judeţean din Cluj va fi scos în sfîrşit la concurs între 25 noiembrie şi 2 decembrie. Unitatea spitalicească are conducere interimară încă din această vară când managerul şi directorul medical au demisionat invocând motive personale.

 

Potrivit anunţului postat pe site-ul spitalului, înscrierea candidaţilor la concurs se va face pana in 15 noiembrie, iar în data de 25 noiembrie aceştia îşi vor prezenta proiectul de management.

 

Fostl manager al Spitalului, Cristiana Ciortea a fost numită imediat după demisie director medical prin ordin de ministru. În postul de manager interimar a fost numit, prin acelaşi ordin al Ministrului Sănătăţii, conferentiarul Gheorghe Cruciat. Spitalul Judetean din Cluj este cel mai mare din Transilvania cu 1.592 de paturi şi 34 de secţii clinice. Recent el a fost inclus în proiectul privind Reforma Sectorului Sanitar, faza a–II-a. Astfel, cu bani dintr-un de împrumut al guvernului de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare spitalul îşi va moderniza secţiile de obstetrică şi neonatologie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator