fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Declaratii FiscaleNumărul de declaraţii fiscale depuse online a ajuns în octombrie la peste 1.800 în Cluj. Potrivit unei evidenţe a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Cluj, numărul declaraţiilor fiscale înregistrate online în octombrie a fost de 1.821. Cele mai multe dintre formulare au fost înregistrate la autoritatea fiscală din Cluj-Napoca, este vorba de 1.448 de declaraţii.

 

Alte zece formulare au fost depuse în Turda, 57- în Dej, 3 în Câmpia Turzii, 50 în Apahida, 44 în Baciu, 62 în Gilău şi nici unul în Gherla. Formularele pot fi depuse online doar de firmele care deţin certificate digitale.

 

Recent a apărut o prevedere legislativă care obligă firmele mari şi mijlocii şi sediile secundare ale acestora să depună electronic declaraţiile fiscale aferente lunii octombrie. Astfel, până pe 25 noiembrie, aceste companii trebuie să transmită prin intermediul Sistemului Electronic Naţional, următoarele declaraţii: 100 "Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat", 101 "Declaraţie privind impozitul pe profit", 102 "Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetele asigurărilor sociale şi fondurilor speciale", 120 "Decont privind accizele", 130 "Decont privind impozitul la ţiţeiul din producţia internă", 300 "Decont de taxă pe valoarea adăugată", 301 "Decont special de taxă pe valoarea adăugată", 390 VIES "Declaraţie recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare" şi 710 "Declaraţie rectificativă".

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator