fbpx
Scrie un comentariu
Ministerul Sănătăţii intenţionează să cumpere între 700 şi 1.200 de autospeciale noi, dar şi elicoptere. Maşinile din dotarea Ambulanţei Cluj sunt noi în proporţie de 95%. Mai puţin la Turda, unde sunt doar două autoutilitare noi din care una pentru transport.

Serviciile de ambulanţă din ţară şi unităţile SMURD care au maşini uzate vor primi pe viitor autospeciale noi care să le înlocuiască pe cele vechi. Conducerea Ministerului Sănătăţii a anunţat că va începe în această săptamînă procedura de licitaţie pentru diferite tipuri de autovechicule. Conducerea ministerului a mai precizat că se va dezvolta şi baza aeriană medicală prin achiziţionarea unor elicoptere echipate corespunzător pentru transport medical astfel încît să fie acoperite toate zonele din ţară.

La Turda în prezent Serviciul de Ambulanţă are 5 maşini din care două sunt utilate cu aparatură modernă, restul funcţionează doar pentru transportul bolnavilor. Dintre acestea una este în stare avansată de uzură şi ar trebui înlocuită...

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator