fbpx

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

PSDTurda Ciortea 30iulie

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Ministerul Sănătăţii intenţionează să cumpere între 700 şi 1.200 de autospeciale noi, dar şi elicoptere. Maşinile din dotarea Ambulanţei Cluj sunt noi în proporţie de 95%. Mai puţin la Turda, unde sunt doar două autoutilitare noi din care una pentru transport.

Serviciile de ambulanţă din ţară şi unităţile SMURD care au maşini uzate vor primi pe viitor autospeciale noi care să le înlocuiască pe cele vechi. Conducerea Ministerului Sănătăţii a anunţat că va începe în această săptamînă procedura de licitaţie pentru diferite tipuri de autovechicule. Conducerea ministerului a mai precizat că se va dezvolta şi baza aeriană medicală prin achiziţionarea unor elicoptere echipate corespunzător pentru transport medical astfel încît să fie acoperite toate zonele din ţară.

La Turda în prezent Serviciul de Ambulanţă are 5 maşini din care două sunt utilate cu aparatură modernă, restul funcţionează doar pentru transportul bolnavilor. Dintre acestea una este în stare avansată de uzură şi ar trebui înlocuită...

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate