m install
petlinii
nello construct

Ambulanţe noi în toată ţara

zamblau eugen
floris

Ministerul Sănătăţii intenţionează să cumpere între 700 şi 1.200 de autospeciale noi, dar şi elicoptere. Maşinile din dotarea Ambulanţei Cluj sunt noi în proporţie de 95%. Mai puţin la Turda, unde sunt doar două autoutilitare noi din care una pentru transport.

 

Serviciile de ambulanţă din ţară şi unităţile SMURD care au maşini uzate vor primi pe viitor autospeciale noi care să le înlocuiască pe cele vechi. Conducerea Ministerului Sănătăţii a anunţat că va începe în această săptamînă procedura de licitaţie pentru diferite tipuri de autovechicule. Conducerea ministerului a mai precizat că se va dezvolta şi baza aeriană medicală prin achiziţionarea unor elicoptere echipate corespunzător pentru transport medical astfel încît să fie acoperite toate zonele din ţară.

 

La Turda în prezent Serviciul de Ambulanţă are 5 maşini din care două sunt utilate cu aparatură modernă, restul funcţionează doar pentru transportul bolnavilor. Dintre acestea una este în stare avansată de uzură şi ar trebui înlocuită…

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: