fbpx

Scrie un comentariu
Vineri şi sâmbătă, turdenii au avut ocazia să urmărească câteva cascadorii efectuate cu autoturisme, fie că a fost vorba de mers pe două roţi, de menţinut echilibrul pe capota maşinii care făcea întoarceri de 180 de grade, de trecut cu maşina prin foc cu cascador pe capotă (într-un picior, sărind prin cercuri) sau de făcut "pachet" o Dacia cu ajutorul unui Monster Truck.

 

Ba, la un moment dat, pentru ca suspansul să atingă cote mai ridicate, cascadorii au simulat o accidentare gravă a unui şofer, solicitându-se astfel intervenţia vreunui medic din tribună, Au existat două persoane care au fugit înspre rănit, pentru a-i acorda primul ajutor, însă organizatorii au anunţat că totul a fost o păcăleală.

 

la una dintre probe, un şofer a solicitat prezenţa unor fete, pe bancheta din spate a maşinii, ca să "vadă cum e când merge maşina pe două roţi". Şi s-au oferit trei curajoase, care s-au înghesuit pe bancheta din spate pentru a asita "live" la demonstraţia cascadorului.

 

La final, curioşii şi-au făcut poze cu Monster Truck-ul cascadorilor. Organizatorii au anunţat că luni, de la ora 18.00, vor da o reprezentaţie în Câmpia Turzii, pe terenul de lângă Parcul Mare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator