fbpx
Icon Scrie un comentariu
Monster TruckVineri şi sâmbătă, turdenii (şi nu numai!) au ocazia să vadă un show automobilistic de excepţie, prezentat de o echipă din Ungaria. Extrem Cascades Show este un spectacol cu maşini, în care se pot vedea reprezentaţii de Monster Truck, BMW Drift, Gladiator, Fire Show, Pirotehnist Show, maşina care merge pe două roţi şi multe alte surprize, după cum anunţă organizatorii show-ului.

Locaţia va fi stadionul Municipal din Turda, pe pista stadionului.

 

Vineri, reprezentaţia va fi de la ora 18.00, iar sâmbătă reprezentaţia va începe de la ora 15.00. Adulţii vor plăti 25 de lei pentru un bilet, în timp ce copiii vor plăti 20 de lei.

 

UPDATE: Dintr-o regretabilă eroare, autorul articolului a menţionat zilele de sâmbătă şi duminică, deşi era vorba despre vineri şi sâmbătă. Ne cerem scuze! Am revenit cu rectificarea. De asemenea, ne cerem scuze şi celor care copiază de la noi articole şi îi rugăm să facă şi ei corectura, pentru a nu induce în eroare cititoriii. :D

 

Monstertruck Copie

 

TurdaNews vă oferă câteva înregistrări video de la una dintre ultimele reprezentaţii ale maghiarilor, susţinută la Myslenice, în Cehia, în 17 septembrie 2010.

 

{youtube width="480" height="390"}d8cz8Adm1Fs{/youtube}

 

 

{youtube width="480" height="390"}cqj6PfNtlUg{/youtube}

 

{youtube width="480" height="390"}O2pF4oouezg{/youtube}

 

{youtube width="480" height="390"}wWTdAkifuVc{/youtube}

 

{youtube width="480" height="390"}qEd1mdw1FFc{/youtube}

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator