fbpx

Icon Scrie un comentariu
Motociclist AutostradaRecordul de viteză a fost doborât de un motociclist. Bikerul s-a filmat şi a postat filmuleţul pe You Tube: avea 297 km/oră! Motociclistul se deplasa pe ruta Gilău - Turda şi recunoaşte că dorea să "doboare recordul", mai exact să ajungă la 300 km/oră, dar vântul puternic nu l-a ajutat.

 

Pe A3 poliţia rutieră a mai surprins conducători auto care circulau cu 200 km/oră, dar performanţa bucureşteanului i-a lăsat fără cuvinte. Inconştienţă, lipsă de responsabilitate şi teribilism sunt doar câteva din aprecierile pe care oamenii legii le-au făcut în acest caz.

 

La începutul acestui an doi şoferi care conduceau cu aproape 200 de kilometri pe oră au fost prinşi pe Autostrada Transilvania (A3), de poliţia rutieră. Ei conduceau cu o viteză de 185, respectiv 194 de kilometri pe oră. Cei doi au fost amendaţi, iar permisele le-au fost reţinute.

 

UPDATE: Din câte se pare, tânărul este din Aiud şi are în jur de 20 de ani. Este cunoscut sub numele de Todea şi nu este la prima înregistrare de acest gen. El deţine o motocicletă Suzuki GSXR 1000 KS, modificată.

 

{youtube width="480" height="390"}t6W8qAGnkBQ{/youtube}

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator