fbpx
Scrie un comentariu
13.000 de euro sunt necesari pentru finalizarea investiţiei. Momentan proiectul este finalizat în proporţie de 70%. Managerul de proiect, Mureşan Ioan Sorin, spune că banii „ar trebui să vină” dar termenul de finalizare va fi depăşit cu siguranţă (luna noiembrie) motiv pentru care centrul de igienă şi sănătate va fi funcţional abia anul viitor.

„Nu mai avem bani de mobilier, aparatură, consumabile etc. Baia publică trebuia dotată cu şase maşini profesionale, duşuri şi instalaţii sanitare, dar deocamdată stăm pe loc” explică Mureşan.

Centrul de igienă şi sănătate de la Turda este un proiect finanţat prin intermediul Fondului Român de Dezvoltare Socială, componenta de intervenţii prioritare pentru comunităţile rome.

Grantul în valoare de 118.771 Euro de la FRDS este completat de o contribuţie locală în valoare de 12.374 Euro la realizarea proiectului, din care contribuţie de la bugetul local în valoare de 9.429 Euro şi contribuţie în muncă a membrilor comunităţii de romi în valoare de 2.945 Euro. Beneficiarii sunt cei peste 1.000 de etnici romi care vor frecventa centrul de pe strada Câmpiei nr. 57.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator