fbpx

Scrie un comentariu
Biserica Penticostală Betania Câmpia Turzii, departamentul Tineret, anunţă prima conferinţă creştină de tineret “Nihil Sine Deo”, care se va desfăşura sâmbătă, 25 septembrie 2010, începând cu ora 10, la Biserica penticosatală de pe str. Dr. Ioan Raţiu nr. 59, din Câmpia Turzii.

 

 

Conferința „Nihil Sine Deo” are ca scopuri principale edificarea şi creşterea spirituală a tinerilor creştini evanghelici din zonă, dar şi răspândirea adevărurilor Evangheliei între tinerii de orice religie, într-o atmosferă deschisă şi familiară.

 

“Bineînţeles, avem în vedere şi sudarea relaţiilor între tinerii din diferite biserici, evenimentul fiind un bun prilej de cunoaştere reciprocă”, a precizat, Ioan Pavel, organizatorul evenimentului.

 

În deschiderea conferinţei va cânta grupul Ekklesia, o formaţie creştină din Bistriţa, extrem de îndrăgită de tinerii din bisericile neoprotestante, cântecele lor fiind deseori cântate la timpul de laudă şi închinare.

 

Tema conferinţei de anul acesta este o chemare la discernământ, iar pastorul Florin Ianovici, îi va provoca pe cei prezenţi, punându-i în faţa unui test: Testul Bereea, inspirat din felul de trăire al credincioşilor din Bereea, amintiţi în Sfânta Scriptură în Faptele Apostolilor, la capitolul 17.

 

Licenţiat în Psihologie, Drept şi Teologie, pastorul Florin Ianovici este cunoscut publicului larg din zonă, în urma predicii susţinute în luna iunie, a.c. pe stadionul Municipal din Câmpia Turzii, alături de Misiunea Speranţa.

 

Intrarea este liberă şi sunt bineveniţi tineri interesaţi de Sfânta Scriptură, indiferent din ce biserică sau religie fac parte, susţin organizatorii.

 

{youtube width="480" height="395"}BAcxxd9zqlQ{/youtube}

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator