fbpx

Icon Scrie un comentariu
Zoo TurdaAnimalele vor fi mutate la alte grădini zoologice, iar dacă nu este posibil acest lucru, o parte vor fi păstrate în actualele spaţii, până la finalizarea proiectului, mai exact până pe 2012. Potrivit directorului Parcului Zoo, Mate Csaba, în această situaţie sunt: leii, lupii şi urşii.

 

Celelalte animale au fost duse la unităţi similare din Târgu Mureş şi Piteşti.

 

 

Grădina Zoologică din Turda se află printre cele 14 din ţară care vor trece printr-un amplu proces de modernizare.  Modernizarea parcului zoologic se realizează prin intermediul unei finanţări de 2.766.000 euro, din care 25% va fi suportată din bugetul local al municipiului şi din bugetul Consiliului Judeţean. Lucrările de modernizare ar trebui să fie finalizate până în anul 2012. Până atunci, grădina zoologică din Turda este închisă pentru accesul turiştilor.

 

Societatea Benzot-Har din Miercurea Ciuc, specializată în construcţii, a câştigat licitaţia organizată de Primăria Turda pentru amenajarea parcului zoologic de la Turda. Investiţia la parcul zoologic din Turda îl va transforma într-un obiectiv turistic important, al doilea după investiţia realizată la Salina Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator