fbpx

Icon Scrie un comentariu
Concerte HaddawayConcertele celei de a doua seri a Zilelor Municipiului Turda au început în forţă, cu trupa "Şuie Paparude", care a fost pe post de "borcan cu miere" pentru iubitorii muzicii. Încă de la primele acorduri, lumea s-a bulucit în faţa scenei, câteva mii de turdeni (şi nu numai!) fiind alături de trupa românească.

 

Au urmat apoi cei de la "Taxi", al căror concert a fost gustat de public, dar n-a fost suficient de "electrizant". Oricum, "Taxi" are un stil aparte, iar iubitorii acestui stil au îngânat melodiile specifice lor.

 

Însă, "cireaşa de pe tort"-ul celei de a doua seri a fost... Haddaway! Sosit cu câteva minute înainte de concert, suficient pentru a oferi un interviu în cortul oficial (TurdaNews îl va prezenta integral, în secţiunea Video - TurdaNews), Concerte TaxiHaddaway a intrat foarte repede în graţiile publicului, care l-a pus să cânte celebrul său hit - "What Is Love", de vreo trei ori! Foarte jovial, solistul a dialogat cu publicul, s-a distrat şi a arătat că se simte bine la Turda. Probabil, datorită şi faptului că a fost surprins să vadă mii de oameni în faţa scenei, dintre care mulţi îi fredonau hit-ul.

 

La final, după ce a fost nevoită să revină pe scenă, la insistenţele publicului, Haddaway a dat dovadă că este de o modestie exemplară, dincolo de cele 28 de milioane de albume vândute în cariera sa: a dat autografe, s-a dus să discute cu tinerii (şi nu numai!) aflaţi în partea laterală a scenei, s-a fotografiat cu cine a dorit şi s-a arătat încântat să fie alături de cei prezenţi.

 

TurdaNews vă va oferi selecţiuni din concertele celei de a doua seri, în cursul zilei de duminică, după prelucrarea imaginilor video şi încărcarea lor pe internet.

 

Mâine seară, în ultima seară de concerte de la Zilele Municipiului Turda, pe scena de la Materna vor urca Smiley, Horia Brenciu and The Band şi In-Grid (Franţa) şi trupa.

 

Concerte Ziua

Concerte Seara

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator