fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Vineri seara a fost mai mult seara concertelor rock. Chiar dacă "deschiderea" s-a făcut cu o interpretă de muzică populară, respectiv Mariana Deac. După momentul folcloric, care a început cu o întârziere de o oră, faţă de program, două trupe de rock au electrizat publicul, la propriu şi la figurat.

 

Mii de turdeni au petrecut în stradă. Până aproape de miezul nopţii, "Viţa de Vie" şi sârbii de la "Night Shift" au întreţinut atmosfera, specifică unor concerte rock.

 

Iar publicul a fost alături de ei, cântându-le melodiile şi declarându-şi iubirea faţă de sârbii care au învăţat câteva cuvinte româneşti, din respect pentru publicul turdean.

 

Pe lângă concerte, undeva pe strada Tineretului, petrecăreţii au frecventat tarabele, cu obişuiţii mititei, fripturi şi bere din belşug. Că, deh, era sărbătoarea turdenilor! Iar câţiva metri mai încolo, în spatele părculeţului Teilor, copiii s-au distrat cu ajutorul diverselor maşinării, special concepute pentru distracţie.

 

Şi e doar începutul... Sâmbătă seara, pe scena din cartierul Oprişani se anunţă alte trei nume importante: Şuie Paparude (ora 19.00), Taxi (ora 20.00) şi Haddaway, care a venit tocmai la Turda pentru a cânta cu publicul "What Is Love?", hit-ul care la făcut celebru.

 

TurdaNews va pune la dispoziţia cititorilor selecţiuni din cadrul celor două concerte de vineri seara, în secţiunea Video - TurdaNews.

 

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate