fbpx

Icon Scrie un comentariu
Politia CtSediul Poliţiei din Câmpia Turzii este impropriu pentru activitatea desfăşurată în prezent. Construit în urmă cu 50 de ani, imobilul găzduia la acea vreme activitatea a 16 poliţişti. Acum sunt 50!

 

Din acest motiv, se încearcă găsirea unei soluţii.

 

“Când s-a construit acest spaţiu, acum 50 de ani, erau doar 16 poliţişti. Acum am ajuns la 50. Vă daţi seama cum e să ne desfăşurăm în câteva camere. E o nebunie, nu se mai înţelege om cu om! Am cerut ajutor de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, însă şi ei au investiţiile şi problemele lor. De aceea am solicitat să facem schimb de spaţii cu CSC, pentru că ei nu au acolo cine ştie ce activitate. S-ar descurca mai bine aici. Imobilul nostru este bine amplasat, iar pentru activitatea lor ar fi foarte bun”, a declarat comisarul-şef Valer Moldovan, pentru Ziua de Cluj.

 

Spaţiul la care se face referire aparţine Centrului de Servicii Comunitare, subordonat Consiliului Judeţean. Însă, oficialii CJ Cluj susţin că au investit foarte mulţi bani în acest imobil şi nu ar vrea să renunţe la el.

 

Vicepreşedintele CJ Cluj, turdeanul Radu Bica, a fost la Câmpia Turzii pentru a analiza situaţia.

 

“Noi am investit foarte mulţi bani în acest imobil, ca atare nu ne este indiferent să-l dăm unei alte instituţii. Pe de altă parte, recunosc, poliţia este o instituţie extrem de importantă, aşa încât e absolut necesar să găsim o soluţie. Deocamdată aşteptăm ca şi Primăria Câmpia Turzii să se implice. Am înţeles că au o clădire foarte mare, numai că este revendicată. Să vedem, poate îi ajutăm să o păstreze, pe cale juridică, şi atunci poliţia va avea un nou sediu. În cazul în care nu e posibil, mai avem noi în Turda o clădire, tot a DGASPC. Acolo sunt mai puţine activităţi, poate reuşim să mutăm acolo CSC şi să eliberăm clădirea pentru poliţie. Mai sunt şi alte imobile care ar putea fi luate în calcul, dar trebuie verificată situaţia lor juridică", a spus Radu Bica sursei citate.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator