fbpx

Icon Scrie un comentariu
LitoralFederaţia Patronatelor din Turismul Românesc va lansa în 1 septembrie programul "O sãptãmânã la mare", în cadrul cãruia turiştii vor putea plãti, pentru şase nopţi de cazare, în funcţie de clasificarea hotelului, între 159 şi 399 de lei.

 

Potrivit Federaţiei, programul "O sãptãmînã la mare", va începe odatã cu punerea în vânzare a biletelor de odihnã în agenţiile de turism, începând de mâine, iar prima serie de turişti va pleca pe litoral în 1 septembrie. Anul acesta vor fi disponibile aproximativ 6.000 de locuri de cazare pe serie, în 38 de hoteluri de una, douã, trei şi patru stele de pe tot litoralul românesc. Tarifele pentru şase nopţi de cazare, fãrã servicii de masã, sunt de 159 de lei de persoanã pentru sejur la un hotel de o stea, 189 de lei de persoanã la un hotel de 2 stele, respectiv, 219 lei de persoanã pentru hotelurile de trei stele.

 

 

 

cei interesaţi s-ar putea să aibă noroc, pentru că vremea pe litoral, la începutul lunii septembrie, este similară celei din perioada de vârf, în care tarifele de cazare au fost mult mai mari, comparativ cu cele din programul "O săptămână la mare".

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator