fbpx

Icon Scrie un comentariu
Avramgal01În aceste zile, Avram Gal, vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi industrie România-Singapore, se află la Zaragoza, Spania, invitat de concernul Ideconsa. Patronul Ideconsa s-a întâlnit cu Gal la o şedinţă de lucru, iar cum Gal s-a arătat interesat de profilul acestui concern specializat în construcţii, a fost invitat de Domingo Aguerri San Rafael, patronul concernului, pentru a-i prezenta firma la ea acasă.

 

Acceptul lui Gal a fost determinat mai ales de faptul că Ideconsa este una dintre firmele care investeşte în Europa de Est.

 

Avramgal02La momentul acesta firma are deja deschis un depozit cu materiale de construcţii lângă Cluj Napoca, iar intenţia patronatului, în urma discuţiilor purtate cu Gal, este să investească şi în Câmpia Turzii şi să deschidă aici o firmă de producţie. Avram Gal a aflat că Ideconsa are un potenţial uriaş în domeniul construcţiilor civile şi industriale, are o vechime de peste 60 de ani în domeniu şi, la momentul acesta, are peste 500 de angajaţi. Se ocupă şi cu construcţia staţiilor de epurare, realizând, la nivelul Spaniei, peste 40 de astfel de staţii.

 


Seara de vineri a fost o desfătare pentru Avram Gal, deoarece a fost invitat de către patronul concernului la Elche, localitate lângă Alicante, unde are loc cel mai mare foc de artificii din lume. Şi doar o dată pe an. Iar Gal a avut şansa să se afle acolo chiar la momentul sărbătorii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator