fbpx

Icon Scrie un comentariu
Zmct Vineri01În urmă cu ceva mai bine de două ore a debutat cea de a 13-a ediţie a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii şi ale Metalurgistului. A devenit tradiţie parada din centrul oraşului, paradă care a deschis seria de evenimente şi la care au luat parte formaţiile, ansamblurile şi secţiile Clubului Sportiv Municipal.

 

Lumea a fost chemată astfel la sărbătoare, fiecare grup oferind câte o reprezentaţie în faţa primăriei, loc unde s-au adunat destul de mulţi oameni, dornici de a-i vedea la lucru pe micii artişti sau pe sportivi. Nu au lipsit ansamblurile Mugurelul, Ardeleana sau Unirea Rromilor, Majoretele Angels, Fanfara Promenada şi echipele de tenis, handbal, popice, volei, box sau judo ale CSM-ului. Au fost prezente şi două grupe de copii de la SESO, fiecare reprezentaţie fiind răsplătită cu aplauze de asistenţă.

 

Zmct Vineri02Distracţia s-a mutat apoi în Parcul Mare, acolo unde se desfăşoară adevăratele spectacole, dar şi pe scena Teatrului de Vară sau în sala mică a Casei de Cultură „Ionel Floaşiu”. Parcul Mare este în aceste momente gazda unui programul artistic care cuprinde spectacol pentru copii, Estradă muzicală – susţinută de Fanfara „Promenada” şi spectacol folcloric cu Ansamblurile „Ardeleana”, „Mugurelul” şi „Joc de Ceanu Mare”. Tot aici, DJ SKY şi Marius Merca- MM Show vă aşteaptă începând cu orele 21, la o discotecă în aer liber.

 

În sala mică a Casei de Cultură, Asociaţia Artiştilor Plastici a invitat iubitorii de frumos pentru o expoziţie ce cuprinde cele mai reprezentative lucrări din creaţia fiecărui artist.        

Teatrul de vară este locaţia unde se desfăşoară la această oră prima ediţie a Festivalului  pentru tineret “7ART“. Trupe de tineri evoluează în festivalul –concurs, ce le oferă posibilitatea de a participa la cele două secţiuni artistice: dance şi muzică. Câştigătorii secţiunii de dance vor evolua în deschiderea recitalului susţinut mâine de Connect – R. 

Zmct Vineri03

Zmct Vineri04

Zmct Vineri05

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator