fbpx

Icon Scrie un comentariu

ManastireLuni, 9 august la mănăstirea „Mihai Vodă” din Turda, Primăria şi Garnizoana Militară au programat manifestări de suflet care să ne aducă aminte de Marele Domnitor. Este al şaptelea an de când turdenii se îndreaptă cu mintea şi sufletul spre mănăstirea care-i poartă numele şi care se înalţă pe locul în care acesta a fost ucis mişeleşte.

 

Serviciul de Transport Public de la Turda va pune la dispoziţia doritorilor şi "curse" speciale cu plecare spre Obelisc la ora 09. 00 din cartierul Oprişani – Biserica Învierea Domnului şi din Centru – staţia de lângă Cinema Fox (Teatru), întoarcerea fiind programată pentru ora 13. 00.

 

Programul manifestărilor începe la ora 9,30 cu intonarea imnului naţional, urmat de Sfânta Liturghie Arhierească, momentul comemorativ - parastas de pomenire. La 11,30 oficialităţile prezente vor rosti alocuţiuni şi vor transmite mesaje. O scenetă istorică în regia actorului Radu Botar de la Teatrul de Nord din Satu Mare, expoziţie de hărţi din epoca medievală, depuneri de coroane, retragerea gărzii de onoare şi parada militară vor încheia momentul solemn.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator