fbpx

Icon Scrie un comentariu

TirÎn această dimineaţă, conducătorul unui autoturism Opel Astra a produs un grav accident pe DN15-E60, în Câmpia Turzii. Pe un fond de oboseală accentuată, în timp ce conducea maşina pe strada 1 Decembrie 1918, din direcţia Luduş spre Turda, în dreptul imobilului cu numărul 22, bărbatul a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit de un TIR care circula regulamentar.

 

În urma accidentului, şoferul opelului a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale dar nu a rămas internat, leziunile suferite fiind superficiale. Nu a scăpat însă de procesul verbal şi de sancţiunea contravenţională.

 

Circulaţia a fost blocată pe banda de mers Turda-Luduş, poliţia rutieră a deviat traficul pe strada Parcului, respectiv Tudor Vladimireascu.

 

"Între timp a venit şi firma care deţinea camioanul pentru că în urma avariilor suferite TIR-ul nu s-a mai putut deplasa. Circulaţia a intrat în normalitate", spune Sebastian Rus, şeful poliţiei rutiere de la Câmpia Turzii.

 

Totuşi există o altă problemă!

 

În zona pasajului de cale ferată, angajaţii Regiei de Drumuri Naţionale efectuează lucări de reabilitare a carosabilui, respectiv plombări, acum se circulă pe o singură bandă în zonă, iar cei care nu au suficientă răbdare să traverseze locul cu pricina trebuie să găsească rute ocolitoare pentru a scăpa de coloana de maşini care se întinde pe câteva sute de metri.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator