fbpx

Icon Scrie un comentariu

Castrare CainiÎn cele 3 zile în care Turda a găzduit "maratonul castrărilor gratuite", aproape 200 de câini şi pisici au fost operate, pentru a se extirpa organele reproducătoare. Campania a fost iniţiată de către asociaţia "Trei Fraţi Păraţi" din localitate, cu sprijinul unor medici bucureşteni, ale căror prestaţii au fost plătite de o asociaţie americană, respectiv "Romania Animals Rescue".

 

La acţiunea desfăşurată în zona fostei fabrici de bere, din apropierea sensului giratoriu, au participat şi voluntari ai asociaţiei "Trei Fraţi Pătaţi" şi de la Centrul de Voluntariat "Ion raţiu".

 

Medicii veterinari Petrişor şi Aurelian Ştefan, ajutaţi de asistentele Lavinia Ion şi Cosmina Vasile, au operat până acum peste 1500 de câini şi pisici, în mai multe oraşe din ţară. La castrare au fost aduşi şi câini fără stăpân, din zona blocurilor. Acţiunea de castrare este foarte eficientă împotriva înmulţirii excesive a câinilor şi a pisicilor, iar pe de altă parte este benefică pentru sănătatea patrupedelor.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator