fbpx

Icon Scrie un comentariu

BestengeeneringCei mai buni 100 de studenţi din domeniul tehnic se vor întruni la începutul lunii august în Cluj-Napoca pentru a produce inovaţii în sfera ingineriei. În perioada 1-11 August, BEST – Board of European Students of Technology – va oferi oportunitatea celor mai buni studenţi din domeniul tehnic ce provin din prestigioase universităţi europene să participe la finala competiţiei European BEST Engineering Competition (EBEC).

 

Evenimentul se află la a doua ediţie şi va oferi şansa tinerilor inteligenţi să-şi exprime ideile şi să le concretizeze prin confruntarea cu situaţii reale din domeniul ingineresc.

 

Concursul a început prin 70 de competiţii locale BEST la care au participat peste 5000 de studenţi. Câştigătorii acestor competiţii au fost în continuare testaţi în 13 competiţii naţionale şi regionale BEST, din care au fost selecaţi finaliştii. Aceşti cei mai buni 104 studenţi au ajuns mai departe în finala europeană, spune respunsabilul media al evenimentului Bogdan Bucur.

 

"Potenţialul extraordinar pe care îl are această competiţie va fi fructificat pentru a face mult mai vizibil învăţământul românesc, Clujul şi România" explică Bucur.

 

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în data de 2 august, ora 10 la hotel City Plaza, iar Gala de Premiere a câştigătorilor va fi găzduită de Teatrul Naţional „Lucian Blaga” unde vor fi prezentate rezultatele finale ale competiţiilor.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator