fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Tmmw9v8DZypntM:http://www.ionbargan.md/blog/wp-content/copii-de-la-gimnaziu-internat.jpgSăptămâna 17-20 noiembrie a fost marcată în centrele comunitare ale FRCCF prin organizarea de concursuri, grupuri educative, jocuri distractive şi alte activităţi menite să îi ajute pe cei mici să îşi cunoască drepturile. Conform unei tradiţii a FRCCF, şi în acest an s-a organizat o săptămână a drepturilor copiilor.

De luni şi până joi, copiii din cele 7 centre comunitare ale FRCCF, din care 3 la Cluj Napoca şi unul la Cîmpia Turzii, au descoperit care le sunt drepturile şi ce pot să facă pentru ca aceste drepturi să le fie respectate.

 

Cei mai activi dintre copii şi cei care îşi cunosc cel mai bine drepturile, au fost premiaţi cu dulciuri şi cu jucării chiar de Ziua universală a drepturilor copilului. După încheierea proiectului „Centre de zi- Împreună pentru copii", cu finanţare din programul Phare, activităţile în cele două centre comunitare au continuat. În perioada 15 iulie-30 octombrie 2008, aproape 200 de copii şi tot pe atâţia adulţi au beneficiat de servicii de asistenţă socială, 133 de copii şi-au îmbunătăţit abilităţile lingvistice, matematice şi de logică prin participarea la consilere psihopedagogică, iar 88 de copii au primit ajutorul psihologului, în rezolvarea problemelor legate de agresivitate verbală şi fizică, îşi controlează mult mai bine comportamentul, au o stimă de sine mai ridicată şi sunt mai motivaţi pentru şcoală.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator