fbpx

Icon Scrie un comentariu

Mortct01Poliţiştii din Câmpia Turzii au descoperit, în cursul zilei de ieri, o situaţie macabră în blocul G80, de pe strada Laminoriştilor din localitate. La sesizarea mai multor locatari, care reclamaseră mirosul ciudat care emana din locuinţa numitei Seleş Elisabeta, ei au intrat în locuinţa acesteia şi... au descopertit un cadavru!

 

Cadavrul îi aparţinea concubinului femeii,  în vârstă de 61 de ani,cu care aceasta trăia de 15 ani, era în stare avansată de putrefacţie, iar câinii vagabonzi pe care aceasta îi adăpostea în casă, începuseră să muşte din trupul său!

 

Mortct02Femeia susţine că acesta ar fi decedat în cursul zilei de vineri, pentru că era epileptic şi nu a mai avut bani de medicamente. "Nu eu l-am omorât", rostea femeia, spunând că muşcăturile sunt de la câinii pe care-i adăposteşte în locuinţă.

 

Poliţiştii au ridicat cadavrul pentru a-l supune unor expertize specifice, în vederea elucidării cazului. Vecinii sunt indignaţi că până acum nimeni nu a făcut nimic pentru rezolvarea problemei acesteiu locatare, deşi au fost făcute numeroase sesizări. În locuinţa ei era o mizerie de nedescris, iar vecinii spun că aceasta adăpostea câinii vagabonzi în casă. "La un moment dat avea 15 câini în casă, dar de la Poliţie şi de la Primărie ne-au spus că nu au ce să-i facă, pentru că le trebuie mandat de la Judecătorie să-i intre în casă", a explicat Prodan Delia, una dintre vecinele celei depistate cu mortul în casă.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator