fbpx

Icon Scrie un comentariu

Avocat Mischian"Dacă-mi faci poze, îţi bag aparatul în fund!", i s-a adresat avocatul turdean unui ziarist de la Ziua de Cluj, care a încercat să-l pozeze în timp ce ieşea de la Curtea de Apel Cluj, după ce avocatul primise acceptul instanţei de a părăsi municipiul, în perioada 15 iulie - 15 august.

 

Conform sursei citate, avocatul Mischian s-a ascuns tot timpul în spatele unei femei care l-a însoţit la instanţă şi care s-a pus paravan în faţa fotoreporterilor, pentru a-l proteja pe avocat de obiectivul aparatelor fotografice.

 

Avocatul Mircea Mischian a avut un comportament violent imediat după ce a văzut jurnaliştii. El i-a înjurat şi i-a ameninţat. Conform CityNews, avocatul chiar a fugărit un jurnalist, imediat după

Avocat Mischian2

ieşirea de la Curtea de Apel.

 

Avocatul este judecat pentru luare de mită şi a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie din 11 noiembrie până în 28 ianuarie, când a fost eliberat de către înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe motiv că nu reprezintă un pericol social şi că punerea sa în libertate nu influenţează derularea procesului. Mischian este acuzat că ar fi solicitat şi ar fi primit, în calitate de lichidator judiciar al unei firme datoare la Stat, suma de 1.000 de euro cu scopul de a nu cere executarea averii patronului societăţii, precizează Ziua de Cluj.

 

Atitudinea avocatului Mircea Mischian este scandaloasă, într-o societate democratică, cu atât mai mult cu cât nu era vorba despre jurnalişti de tip "paparazzi", care i-ar fi violat intimitatea, ci era vorba de jurnalişti care căutau să se informeze despre un subiect destul de delicat pentru un avocat, respectiv prezumtiva primire a unei mite, pentru a facilita lichidarea unei firme într-un anumit mod.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator