fbpx

Icon Scrie un comentariu

Accident LunaUn groaznic accident a avut loc în urmă cu câteva ore, pe raza localităţii Luna. O maşină, marca Citroen Xantia, a încercat o depăşire, dar din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. Şoferul a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta a fost rănit grav.

 

Conform unor surse din zonă, cel de la volan era cumnatul cunoscutului "Fefe", iar pasagerul era fratele aceluiaşi "Fefe".

 

"Pasagerul din dreapta, înaintea ca accidentul să aibă loc,  se afla  la peşti la Zaul de Campie, unde şi-a rupt piciorul.  Acesta l-a sunat pe cumnatul lui să-i vină în ajutor şi  să-l transporte la spitalul din Câmpia Turzii, pentru a i se acorda îngrijirile necesare presupusei fracturi. Cumnatul lui i-a venit în ajutor, dar nu au apucat să ajungă la spital pentru că, în drumul lor spre spital, a avut loc accidentul. În urma impactului cu gardul, cei doi au fost aruncaţi prin parbrizul maşinii, şoferului aducându-i moartea, iar celuilalt care avea piciorul rupt, aducându-i  răni foarte grave", ne-a precizat un cititor, care ne-a informat despre accident.

 

“În jurul orei 8, din cauza vitezei, în timp efectua o manevră de depăşire, un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. În urma impactului conducătorul auto, în vârstă de 55 de ani, a decedat, iar pasagerul din dreapta, în vârstă de 43 de ani, a fost rănit grav. Aceştia erau din Turda şi Câmpia Turzii”, a precizat pentru CityNews, reprezentantul IPJ Cluj, Daniel Graur.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator