fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:NzQUP8Dso0xBqM:http://www.punctul.ro/images/pub/86/3189.jpgÎn  19.11.2008, ora 09,35, Poliţia municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată despre faptul că la rampa de gunoi a municipiului Câmpia Turzii, o angajată a unei societăţi comerciale a căzut de pe o schelă şi a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpia Turzii.

În incinta rampei de gunoi a municipiului Câmpia Turzii a fost construită o hală metalică de către societatea comercială Edan SRL cu sediul în Câmpia Turzii.

La aceasta hală, printre angajaţi, activa şi C.  AURELIA, de 48 de ani, în calitate de vopsitor. În jurul orei 09.00  aceasta desfăşura activităţi de vopsire la grinzile metalice ale tavanului halei, de pe o schelă metalică cu 4 picioare pe care erau montate roţi, în vederea deplasării facile a schelei.

Aceasta îşi desfăşura activitatea singură, la o înălţime de 3,60 m faţă de sol, fără ca schela să fie ancorată sau susţinută de către alte persoane. La un moment dat, schela s-a rasturnat şi femeia a căzut de la înalţime pe pardoseala din beton.

C.  AURELIA şi-a pierdut cunoştinta şi sângera în zona capului, motiv pentru care a fost anunţată ambulanţa şi poliţia.

După acordarea primului ajutor la Secţia Chirurgie a Spitalului Municipal Câmpia Turzii, aceasta a fost transportată la U.P.U. 1 Cluj-Napoca pentru investigaţii amănunţite. Documentele întocmite cu ocazia cercetării la faţa locului vor fi înaintate Parchetului de pe lânga Judecătoria Turda pentru continuarea cercetărilor.

Conform unor informaţii de ultimă oră, starea femeii este dstul de gravă. Însă, surprinzător este faptul că accidentul încă nu a fost raportat la ITM Cluj, deşi acest lucru trebuia făcut imediat!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator