fbpx

Icon Scrie un comentariu

AcccaleferataUn tânăr de 25 de ani a decedat azi dimineaţă, după ce a forţat trecerea unei căi ferate, în zona oraşului Salonta (Bihor), dar a fost surprins de tren şi lovit în plin, informează Ştirile Pro TV. Ozvadă Lucian era la volanul unei autoutilitare cu remorcă, pentru transport de maşini, şi nu a oprit la o trecere peste calea ferată, semnalizată cu indicatorul "Oprire" şi "Crucea Sf.Anton".

 

Înaintea turdeanului trecuse un coleg de al său, la fel de imprudent, motiv pentru care Ozvadă Lucian a forţat şi el trecerea, crezând că este mai rapid decât trenul, dar a fost surprins şi lovit în plin, maşina fiind târâtă circa 100 de metri. Din cauza impactului, rezervorul şi baia de ulei s-au spart, iar maşina a izbucnit în flăcări.

 

Autoutilitara condusă de clujean a fost surprinsă de trenul personal nr.15131 care circula pe relaţia Holod - Oradea. Datorită impactului violent, primul vagon al trenului a sărit de pe şine. Tânărul a fost prins între fierele contorsionate ale maşinii. „Medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul tânărului care a suferit un politraumatism incompatibil cu viața", a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Bihor, Emil Boţcău.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator