fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

Pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor din judeţul Cluj, în perioada 18-20 iunie a.c, efectivele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj au executat acţiuni în sistem integrat cu efective mărite şi controale complexe în locurile şi zonele cu risc criminogen identificate în mediul urban şi rural.

Acţiunile organizate au vizat atât prevenirea şi descurajarea persoanelor care sunt predispuse la comiterea faptelor de natură penală, cât şi combaterea fenomenului infracţional şi aplicarea cu fermitate a legii.

 

În acest context, la acţiunile organizate pe raza judeţului Cluj au participat 414 lucrători, dintre care 368 poliţişti, 40 jandarmi, 6 specialişti de la alte instituţii cu atribuţii de control.

 

Pentru încălcări ale legislaţiei au fost aplicate 762 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 92.040 lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 3.520 lei. Poliţiştii au constatat săvârşirea a 30 infracţiuni, dintre care 3 de natură judiciară, 15 economico-financiare şi12 de altă natură, cele mai multe fiind la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

 

La Turda un suspect de crimă, la Câmpia Turzii un şofer băut la volan

În urma activităţilor specific desfăşurate, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu lucrători din cadrul Poliţiei mun. Turda  a fost depistat numitul C. Adrian, de 34 ani, din Turda, care poseda mandat de arestare european nr 176670/2010, emis de autoritatile spaniole, cel în cauza fiind suspect pentru comiterea infracţiunii de omor.

Faţă de cel în cauza s-a luat măsura arestării preventive pentru o perioada de 5 zile de către judecatorii Curtii de Apel Cluj.

 

La 19.06.2010 orele 00.30, pe str. Laminoriştilor din Câmpia Turzii, a fost depistat în trafic B. Tiberiu George de 22 ani, din comunaViişoara, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testarii alcoolscopice a acestuia s-a stabilit valoarea de 0,60 grame/litru alcool pur în aerul expirat.

S-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care  are o imbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator