fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

Grav accident de circulaţie pe Autostrada Transilvania, în jurul orei 17.00. Traficul pe sensul de circulaţie Gilău - Turda este blocat de mai bine de două ore. O persoană a murit şi patru sunt rănite.

 

Traficul a fost întrerupt la kilometrul 19 din cauza unui accident de circulaţie între două automobile care se deplasau dinspre Gilău spre Turda, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Daniel Graur. Cinci persoane au fost rănite grav, informează Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române, iar dintre acestea una a decedat.

 

Accidentul s-a produs la ora 17.01, iar circulaţia pe autostradă a fost blocată mai bine de o două ore şi jumătate.

 

UPDATE: M. Cristiana-Gabriela de 23 ani din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe Autostrada Transilvania, din direcţia Gilău spre Turda, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil umed, ploaie torenţială) intrând în derapaj, s-a izbit de peretele din beton din partea dreaptă, după care a reintrat pe carosabil unde a fost acroşată de autoturismul condus de M. Cristian de 23 ani, din Bucureşti, care circula pe aceeaşi direcţie de mers. Accidentul s-a soldat cu decesul lui P. Mirela de 24 ani, din Braşov şi M. Elena de 52 ani, din Bucureşti, rănirea gravă a lui M. Cristina-Gabriela, M. Alexa de 57 ani, din Bucureşti, N. Mariana de 20 ani, din jud. Călăraşi, care se aflau în autoturismul care a intrat în derapaj, respectiv rănirea gravă a lui P. Nicoleta, de 20 ani, din jud. Vaslui, rănirea uşoară a lui M. Cristian, B. Teodora de 20 ani, din jud. Prahova, C. Casius de 21 ani, din jud. Vaslui, G. Florian de 33 ani, din Bucureşti, care se aflau în autoturismul care circula din spate.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator