fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 06 11 at 01.06.50

Mai mulți cetățeni de pe strada Barbu Lăutaru, respectiv secțiunea nou modernizată de la strada Viilor spre strada Salinei, solicită montarea unor praguri la sol pentru limitarea vitezei, cu scopul de a preveni eventualele incidente auto.

”După modernizarea străzii și mai ales în perioada aceasta, după închiderea circulației pe o porțiune a străzii Castanilor, cu devierea traficului pe strada Viilor, circulația auto a crescut foarte mult. Însă, problema mare nu e neapărat asta, ci faptul că se circulă cu viteză mare și există riscul unor accidente. Am dori ca administrația locală să facă o analiză și să se monteze niște praguri la sol, pentru a limita viteza de circulație pe această porțiune de stradă și pentru a preveni eventualele accidente, până nu e prea târziu”, ne-a transmis unul dintre locuitorii de pe acea porțiune.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate