fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

cartoane 1

Cetățenii din Turda Nouă reclamă faptul că noua firmă de salubritate, Supercom, care și-a intrat în „pâine” de la 1 iunie a lăsat deșeurile selective în stradă.

Marți era zi de colectat deșeurile din carton/hârtie însă nimeni nu a venit după ele.

„Le-am pus în stradă ca deobicei și în dimineața asta sunt încă tot în drum. Nici nu știm când vin după ele. E nouă firma de salubritate dar obiceiurile sunt vechi!” atrage atenția un turdean de pe strada Decebal.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate