fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

Screenshot 2021 06 08 at 01.47.15

Momentul în care o tornadă de mici dimensiuni s-a format la Turda a fost filmat de niște tineri, în cursul zilei de vineri, 4 iunie, în zona pensiunii Pelicanul.

Sezonul tornadelor din ţara noastră se înregistrează în lunile mai-iulie, iar din datele colectate de specialiști rezultă că cele mai multe tornade se produc în luna mai. Sunt însă și ani, precum 2020, în care sezonul tornadelor începe mai târziu.

În zona noastră tornadele sunt ”pitice”, neavând puterea de a crea pagube însemnate, însă în zona de sud-est a țării, tornadele sunt mult mai puternice și chiar periculoase. După anul 2006, în România s-au raportat circa 100 de tornade.

În anul 2019, un autocar în care se aflau 40 de persoane s-a răsturnat pe autostrada A2, în localitatea Brâncoveni, judeţul Călăraşi, după ce șoferul a mers spre o tornadă puternică ce avea loc în zonă.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Mariana Popa · 06:05 08.06.2021
    Tornadă pe dracu! E praful care se ridică de la șantierele din Turda! Se lucrează în ritm alert nu?.....a se citi se doarme! :))) la fel ca în primărie prin birouri.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate