fbpx

ezgif.com optimize 3

7 Comentarii

Screenshot 2021 06 08 at 00.32.39

Un șofer cu numere de AB a fost surprins în trafic, minute în șir, conducând extrem de periculos și încercând depășiri în zone cu vizibilitate scăzută, pe drumul Iara-Buru.

Filmarea a fost realizată duminică, 6 iunie. Din înregistrarea realizată de un șofer care circula în spatele celui care a fost la un pas să facă mai multe accidente, se vede cum șoferul autoturismului cu numere de AB nu mai ține cont de marcajul cu linie continuă, de asigurarea la depășire, de condusul preventiv sau de interzicerea depășirii în curbe.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate