fbpx

ezgif.com optimize 3

4 Comentarii

Screenshot 2021 06 02 at 09.17.33

Un locuitor de pe strada Petru Maior reclamă faptul că în urma lucrărilor de modernizare, care vizează porțiunea de trotuar, nu-și mai poate deschide ușa de la garaj, iar intrarea în curte se face mai dificil. El spune că, în mod normal, lucrarea n-ar fi trebuit să-i creeze această problemă.

”Au ridicat trotuarul la un nivel la care nu mai pot folosi garajul. La fel și la poartă, dar acolo nu e așa mare problemă. Am vorbit și cu așa zisul șef de șantier și a zis și el că nu e făcută bine lucrarea la intrarea la garaj, dar el nu are ce face, că a făcut ce au zis șefii.”, spune cetățeanul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Petru · 11:27 02.06.2021
  Acestea sunt echipele contractate, de specialisti, si daca faci sesizari scrise ,nu raspun. Ignora cu nesimtire.

  • Acest comentariu este nepublicat.
   Tudor · 13:21 02.06.2021
   @Petru Cel mult poate sa i reproseze constructorului nivelul trotuarului fata de casa- curte! 
   Prin legislatie !!!! poarta curtii  ; poarta garajului SE DECHID IN INTERIOR! Nu in exterior- in strada ! Tu nu poti ocupa cu porta ta un spatiu public! Pe spatiul tau faci ce vrei...😂😂
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorel12 · 09:02 03.06.2021
  Perfect deacord cu deschisul porților in interior, dar tot nu rezolva problema că au pus borduri înalte și nu poate ieși omul cu mașina din garaj. Tudor. Ești angajat : Acsa, AWE Infra, Hidroconstructia sau Nello Construct? Prea le iei apărarea, fara sa ai dreptate.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Altceva · 16:36 04.06.2021
   @Dorel12 Porțile se pot deschide înspre exterior, dacă nu se ocupă din carosabil. In cazul în care este singura ieșire din garaj, conform normelor de siguranță, trebuie sa se deschida înspre exterior pentru o evacuare facilă a spațiului. Oricum bordura e pusă la mișto, poate proprietarul s-a certat cu lucrătorii si ei i-au demonstrat cine e șeful! 
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate