fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

strada frasinetului

Strada Frăsinetului arată groaznic, în urma lucrărilor executate de ACSA SA, pentru apă și canal, iar oamenii reclamă faptul că nu se mai poate circula nici pe jos, nici cu mașina, pentru că acestea din urmă se împotmolesc în noroaiele existente.

”În legătură cu stada Frăsinetului: s-a lucrat pentru schimbarea branșamentelor de apă și canalizare, încă nu s-a finalizat. Și ne-a lăsat cu strada dezastru. Nu mai putem circula nici pe jos, dar nici cu mașinile. Firma ACSA a avut lucrarea la noi pe stradă, apa a terminat-o, dar la canalizare nu a pus toate capacele. Suntem dezastru!”, a reclamat un locuitor al străzii Frăsinetului.

 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate