fbpx

ezgif.com optimize 3

3 Comentarii

libertatii 1 1

Reclamațiile curg privind lucrările prestate de constructori pe străzile din Turda. Șantiere deschise peste tot, o bună parte abandonate.

Sunt zile întregi în care nu se lucrează pe anumite străzi deși timpul este favorabil, utilaje care zac în amorțire, iar nervii turdenilor sunt întinși la maxim din pricina șantierelor deschise peste tot și lăsate baltă de constructori care „lucrează” după un grafic doar de ei știut.

„Cum poți câștiga o licitație când nu ai capacitatea necesară să duci la bun sfârșit lucrarea? Toți cei care au două utilaje și 5 muncitori fac drumuri...contează în cât timp se termină lucrarea, cu ce resurse o faci și care va fi calitatea! Pe strada Libertății nu se mai lucrează de ceva timp, zac utilajele și bordurile pe șantier între timp se rupem picioarele în dale sparte, moloz și materialde construcții. În fața primăriei erau de câteva luni bosheții proveniți de la gardul viu scos pentru lucrări, au stat acolo mult și bine până s-au hotărât să-i adune. Dacă făceam noi asta în fața porții și abandonam vegetația pe domeniul public, venea rapid poliția locală să ne amendeze nu?!” se întreabă retoric turdeanul.

Astfel de reclamații sunt tot mai frecvente, perioade frumoase în care timpul permite constructorilor să definitiveze lucrarea nu este fructificat cum se cuvine. Așteptăm ploile sau câte o sărbătoare mai mult sau mai puțin legală să nu muncim? 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews 

borduri

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Saveanu Sorin · 13:39 28.05.2021
  Un inceput bun de analiza! Se va continua? Daca da, am si eu o opinie: sorinsaveanu.wordpress.com/2021/05/27/despre-santierele-turdene. Daca nu, nu ma bagati in seama...
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Oana · 15:43 28.05.2021
   @Saveanu Sorin
   o singură observație am la articolul semnat: și pe vremea lui Ștefănie se proceda fix la fel când venea vorba de șantiere, diferența e că pe vremea lui nu se accesau atâtea fonduri (implicit șantiere mai puține).
   și nu cred că se va schimba ceva în sensul ăsta, din păcate
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Unul oarecare · 21:07 28.05.2021
  Primarul e ocupat si aloca toate resursele pentru  a remedia dezastrul lasat in urma de fostul primar pesedist care a ocupat anterior functia de primar in mandatul 2016-2020!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate