fbpx

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

panait cerna 1

Un cititor TurdaNews reclamă starea dezastruoasă a străzii Panait Cerna. Turdeanul spune că gropile au fost astupate în bătaie de joc doar cu pietre.

În rest carosabilul este praf și pulbere, în zonă s-au efectuat și lucrări ale Companiei de Apă Arieș, reabilitarea însă, mai așteaptă.

„Cam asa se astupă gropile în Turda strada Panait Cerna. Bătaie de joc......” spune turdeanul, iar imaginile sunt elcovente.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Florin · 10:17 26.05.2021
    La fel este și în Turda Nouă,pe strada Rândunicii si străzile adiacente ei.Zici că este terasament de cale ferată,la ce umplutură au pus.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorel12 · 08:21 27.05.2021
  Așa se întâmplă că dai "prin licitații" toate lucrările de la CAA, primărie și alte instituții la 3-4 firme
   Acsa, Hidroconstructia, AWE Infra, și mai nou, Nello Construt. Nu-i corupție 😂.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate