marian morar
m install
nello construct

Știrea Cititorului: „Ce se întâmplă pe strada Rândunicii este o bătaie de joc la adresa locuitorilor”

zamblau eugen

Locuitorii de pe strada Rândunicii au dorit să facă publice marile probleme pe care le au cu modul în care se lucrează în acea zonă.

„E o bătaie de joc ce se întâmplă pe această stradă. Au început lucrările undeva în toamna anului trecut și încă nu le-au terminat. Sunt nenumărate probleme pe care le avem cu modul în care se execută lucrările.

În primul rând, bordurile sunt de-a dreptul hilare. La primele două case au pus un tip de bordură (foto 1), accesul mașinilor în curte fiind clar delimitat. Apoi, de la a treia casă în jos, au pus o singur fel de bordură, fără să lase zona de acces pentru mașini, sunt curios cum vor face acest lucru.

Apoi, gurile de canalizare le-au pus exact pe trotuar. În primul rând miroase extrem de tare și în al doilea rând, nu știu cum vor pune bordurile alea peste gura de canalizare (foto 2).

O altă problemă este și faptul că se va face trotuarul pe o singură parte, pe partea dreaptă cum mergi spre centru. Pe partea cealaltă au zis că vor face trotuarul când se va asfalta strada întreagă (foto 3).

De asemenea, au desființat gurile de canal prin care se scurgea apa pluvială. Când plouă, toată apa intră în curte, nu are unde să se ducă.” ne-a transmis Marin Petean, unul dintre locuitorii de pe strada Rândunicii.

Aceeași problemă a fost semnalată și pe strada Hotarului, unde s-a desființat gura de canal pentru apa pluvială, iar apa se adună pe drum și intră în curți. (foto 4)

„Au anulat acele guri de canal pe unde se scurgea apa de ploaie. Ieri, când a plouat, am stat cu mătura să nu intre apa în curte. Pur și simplu nu are apa unde să se ducă, ne intră în curți. Am înțeles că e și cod galben de ploaie, ne rugăm să vină o furtună mai puternică.” ne-a transmis o altă cititoare.

FOTO 1:

foto2 randunicii

FOTO 2:

foto5 randunicii

FOTO 3:

foto3 randuniciiii

FOTO 4:

foto4 randunicii

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2