fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

cuza 1 2

Tot mai multe nemulțumiri apar la Turda pe fondul lucrărilor abandonate pe unele șantiere din oraș, un exemplu în acest sens fiind și strada Alexandru Ioan Cuza din Turda Nouă.

Șantierul este abandonat, oamenii nu au acces la proprietăți, unii se plâng că nu există rigole de scurgere a apei pluviale, începe sezonul ploilor și va fi un dezastru pentru cei care au case în zonă.

Citește și: Știrea Cititorului: „Șantier aproape părăsit pe strada A.I.Cuza” (Video) 

„Să sperăm că lucrările continuă pâna la final și nu se opresc precum cele de pe str. Alexandru Ioan Cuza unde până acum mai mult s-a stat. Două săptămani se lucrează, două luni se stă și tot așa. Chiar nu poate fi tras la raspundere constructorul de pe A.I Cuza? Ceea ce este facut se distruge pt ca nu este finalizat, materialele abandonate dispar, iar oamenii nu au acces la proprietăți! Pe această stradă nu este șantier, e circ ieftin! Păcat de banii alocați și de finanțarea obținută” spune un locuitor al zonei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate