fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

seminar fara masca

Săptămâna trecută la Turda a avut loc un seminar NATO Urban Financiar, în care s-au propus viziuni financiare pentru relansarea economiilor urbane.

 La eveniment au fost prezenți pe lângă primarul Matei Cristian și experți NATO, reprezentați ai mediului de afaceri, politicieni și personal de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii.

„Nici măcar unul din cei prezenți nu avea mască într-un spațiu închis ceea ce nu este corect! Sut reprezentanți din administrația locală, politicieni, bancheri etc. Ce fel de exemplu au dat? Să înțelegem că toți erau vaccinați, au prezentat un test PCR negativ sau dovada anticorpilor? De ce nu se supun unor reguli și ei? Sunt valabile doar pentru noi, ceilalți?” se întreabă retoric un cititor TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate