fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

turda sparta

Turdenii fac haz de necaz pe rețelele de socializare privind șantierele deschise în oraș și multitudinea lucrărilor derulate de administrația locală la infrastructura rutieră.

 Practic nu prea mai ai pe unde să mergi pe jos dar nici cu mașina, mai toate arterele principale de ciruclație sunt „în lucru”, dar aceste proiecte sunt necesare pentru a îmbunătăți infrastructura rutieră a orașului. Doar că nu sunt privite cu ochi buni de locuitorii zonei.

Dupa o perioada gri a orașului nostru, și după mai multe nemulțumiri venite din partea cetățenilor, iată că în sfârșit apar și veștile bune pentru turdeni. Mulțumită acestei superbe echipa de conducere a orașului, se pare că Turda va lua fata Clujului in ceea ce privește dezvoltarea.

Se pare că datorită stadiului foarte avansat al proiectelor privind Aquaparcul și celebrele telegondole, conducerea municipalității a început lucrările pentru METROU. Mai jos aveți dovezile. Acelea vor fi principalele stații. Dar dacă sunteți curioși și aveți timp, le puteți vedea și pe celelalte printr-o simpla plimbare prin oraș. Sunt peste tot”, spune ironic un turdean.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

micro spart

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate