fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

betoane turda

Sătui de atâta praf, mizerie și șantiere deschise la tot pasul, turdenii cer spații verzi și locuri de joacă. Aceștia își varsă năduful pe rețelele de socializare și cer o mai mare implicare a administrației locale pentru îmbunătățirea condițiilor de viață.

Spre exemplu, un turdean vine cu o propunere pentru realizarea unei piațete între două cartiere, Primăverii și Micro 3.

„Domnule primar,stimați consileri, turdenii au nevoie și de parculețe cu spații verzi, pentru relaxare, cu băncuțe și locuri de joacă pentru copii!

Ce bine și frumos ar fi, dacă v-ar veni mintea la cap, atât dumneavostră, cât și consilerilor, ca pe acest colț unde ați dărâmat garajele oamenilor, ați face un asemenea proiect pentru un viitor parculeț cu multă verdeață și spații de relaxare a părinților din acea zonă, plus spații de joacă pentru copii.

Ar fi o adevărată piațetă între două cartiere, cel a Primăverii și cel a microraionului 3, din Oprișani. Și în plus ar fi un loc perfect lângă capelă, pentru cei care vin să participe la evenimentele de funerarii și slujbe religioase ce se țin în acea bisericuță și capelă. Ar fi un loc ideal pentru așa ceva.

Mai faceți și ceva frumos pentru oamenii din zona orașulu nostru, nu numai parcări betonate și cu plată....” spune acesta pe contul de Facebook.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Foto/Monitorul de Cluj.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate